Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Z Magdaly...
27.02.2020
Tečkandalky
TEČKANDALKY Stránky věnované tečkandalkám -tedy tečkovaným mandalkám... Jsou tvořené dot painting technikou - tedy tečka za tečkou... :o) Nahlédněte.... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Z pod štětce..
18.04.2020 Tečkandalky
"Vilernisi" - od první tečky...
"Vilernisi" - cesta Tečkandalky od první tečky.... číst celé
03.04.2020
Mandalky z Magdaly
Každá mandalka v sobě nese tiché poselství... Jsou jako květy - každá kvete jinou barvou, každá "voní" jinak, jedna povzbudí, jiná naopak uklidní... K... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Navštivte nás

Kamenný obchůdek MAGDALA

Kromě autorské tvorby zde najdete například výborné sypané čaje, krásné ručně malované svíce, keramiku či porcelán, vonné esence, milé dekorace a další inspiraci pro dárky pro radost :o)

Obchůdek MAGDALA najdete na Tyršové náměstí v Roztokách

 Po10.00-17.00
 Út10.00-16.00
 St9.00-18.00
 Čt10.00-17.00
 9.00-18.00
 So9.00-11.30

Budeme se těšit na návštěvu  :o)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

O mandalkách...

"Vilernisi" - od první tečky...
18.04.2020 Tečkandalky
"Vilernisi" - od první tečky...
"Vilernisi" - cesta Tečkandalky od první tečky.... číst celé
Mandalky z Magdaly
03.04.2020
Mandalky z Magdaly
Každá mandalka v sobě nese tiché poselství... Jsou jako květy - každá kvete jinou barvou, každá "voní" jinak, jedna povzbudí, jiná naopak uklidní... K... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde najdete kamenný obchůdek MAGDALA

Roztoky - Tyršovo náměstí 

Adresa :Lidická 689, 252 63 Roztoky (vchod z Tyršova nám.)

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz