Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Z Magdaly...
27.02.2020
Tečkandalky
TEČKANDALKY Stránky věnované tečkandalkám -tedy tečkovaným mandalkám... Jsou tvořené dot painting technikou - tedy tečka za tečkou... :o) Nahlédněte.... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Z pod štětce..
18.04.2020 Tečkandalky
"Vilernisi" - od první tečky...
"Vilernisi" - cesta Tečkandalky od první tečky.... číst celé
03.04.2020
Mandalky z Magdaly
Každá mandalka v sobě nese tiché poselství... Jsou jako květy - každá kvete jinou barvou, každá "voní" jinak, jedna povzbudí, jiná naopak uklidní... K... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

TEČKANDALKY

Mé stránky věnované tečkandalkám -tedy tečkovaným mandalkám... Budu ráda za návštěvu :o)

www.teckandaly.cz

 

MANDALY Z MAGDALY

Jak již napovídá název stránek, najdete zde mé mandalky malované na skle, na hedvábí, mandalky malované pastelkami a v neposlední řade Tečkandalky, tedy tečkované mandalky... Přijměte mé pozvání do světa mých mandalek :o)

https://www.mandaly-z-magdaly.cz/

 

Navštivte nás

Kamenný obchůdek MAGDALA

Kromě autorské tvorby zde najdete například výborné sypané čaje, krásné ručně malované svíce, keramiku či porcelán, vonné esence, milé dekorace a další inspiraci pro dárky pro radost :o)

Obchůdek MAGDALA najdete na Tyršové náměstí v Roztokách

Po. , Čt     10 - 17

Út.            10 - 16

St. , Pá.      9  - 18

So.            9 - 11.30

Budu se těšit na návštěvu  :o)

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

O mandalkách...

"Vilernisi" - od první tečky...
18.04.2020 Tečkandalky
"Vilernisi" - od první tečky...
"Vilernisi" - cesta Tečkandalky od první tečky.... číst celé
Mandalky z Magdaly
03.04.2020
Mandalky z Magdaly
Každá mandalka v sobě nese tiché poselství... Jsou jako květy - každá kvete jinou barvou, každá "voní" jinak, jedna povzbudí, jiná naopak uklidní... K... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde najdete kamenný obchůdek MAGDALA

Roztoky - Tyršovo náměstí 

Adresa :Lidická 689, 252 63 Roztoky (vchod z Tyršova nám.)

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz